Shop Mobile More Submit  Join Login
About Digital Art / Professional FirnadiMale/Indonesia Recent Activity
Deviant for 8 Years
Needs Core Membership
Statistics 217 Deviations 1,987 Comments 46,934 Pageviews
×

Newest Deviations

Activity


Rootless by Firnadi
Rootless
Commission work for Book Cover
author name: Taylor Everett Brown

Welcome to the world of Pateramor!
A land of Adventure, filled with magic and mystery, 
where terrifying dragons guard secret treasures.
A realm of Truth, where good exists, but so does evil,
ideals are tested, and life is told in all its splendor.
A world of Beauty, where rivers laugh and flowers sing, 
hope lives, faith endures, and love makes heroes shine.
A place for incredible people just like you!
Loading...

Critiques

Let dreams come by EmiliaPaw5

The first time I saw this art, which is in my mind just wow! and then I was carried away in the imagination of this art. all the elemen...

deviantID

Firnadi's Profile Picture
Firnadi
Firnadi
Artist | Professional | Digital Art
Indonesia
just me and all my big dreams

Current Residence: Pontianak, Kalimantan Barat
deviantWEAR sizing preference: Many size
Print preference: Many size
Favourite genre of music: Jazz, Swing, Bossa
Favourite photographer: My Brother off course
Favourite style of art: Pop and Classic
Operating System: Window
Favourite cartoon character: Superman
Interests

AdCast - Ads from the Community

×

Groups

Comments


Add a Comment:
 
:iconxpose17:
xpose17 Featured By Owner Jul 11, 2016
Dear Firnadi,

Hi saya tertarik dan berminat utk gunakan ilustrasi Anda sebagai image pada calendar tahun mendatang, saya perlu tahu biaya/harga yg Anda tawarkan untuk ilustrasi tsb. Apakah ada nomor yg dapat dihubungi atau email ?
Silahkan hubungi saya di : xpose1617@yahoo.com
atau Whatsapp chat di : +62 816882156

Ditunggu kabarnya segera

Thank u
Reply
:iconsuryaarief:
suryaarief Featured By Owner May 21, 2016
Mas, design nya bagus-bagus banget, kalau saya ambil buat cetak kaos boleh?
Atau bikin design baru berapa mas, saya minat yang gambar-gambar nasionalis, kaya burung garuda.
Reply
:iconfirnadi:
Firnadi Featured By Owner May 23, 2016  Professional Digital Artist
Hai
Sebelumnya makasih udah lihat2 galeri saya
kalo mo ambil buat cetak ke kaos, silahkan aja. tapi saya gak kasi file lain selain yg ada di sini
untuk harga konsumen dalam negeri. mulai dari Rp. 1.000.000,- / desain jika desain tersebut hanya memerlukan detail yg sedikit. harga itu bisa naik jika saya lihat mesti menghabiskan lebih dari 10 jam pekerjaan. tentunya semua harga bisa di bicarakan
Reply
:iconsuryaarief:
suryaarief Featured By Owner Jun 3, 2016
Terima Kasih banyak feedback nya mas,
Sementara saya belum bisa menghasilkan banyak untuk bayar design.
Saya baru coba-coba jualan.
Saya coba jual design seadanya, semoga ke depan nya saya bisa pesan gambar sendiri.

Sekali lagi terima kasih mas.
Reply
:iconfirnadi:
Firnadi Featured By Owner Jun 9, 2016  Professional Digital Artist
Ok, santai gapapa. :)
Reply
:icon47ness:
47ness Featured By Owner May 18, 2016
Happy birthday!! Panda Bunny Neko Misc Emoji-07 (Applause) [V1]
Reply
:iconfirnadi:
Firnadi Featured By Owner May 23, 2016  Professional Digital Artist
Thank you!! ^^
Reply
:icondaeien:
daeien Featured By Owner May 17, 2016
Happy Birthday! :D (Big Grin) Party Have your cake and eat it too Party :D (Big Grin)
Reply
:icondaeien:
daeien Featured By Owner May 18, 2015
Happy Birthday! :D :party: :cake: :party: :D
Reply
:icondarkdragon247:
DarkDragon247 Featured By Owner May 18, 2015  Hobbyist General Artist
Happy B-Day! :woohoo:  Enjoy it! :hooray:

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag! :woohoo:  Genieß ihn! :hooray:
Reply
Add a Comment: